BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 8:32 » EXCLUSIV Efectul ”Ambrozie și Teodosie”: Patriarhul Daniel, scrisoare dură prin care le cere capilor Bisericii Ortodoxe să se abțină de la comentarii despre vaccin și pandemie
 • 8:27 » Școlile private pot face școală online în timpul vacanței de la școlile de stat, conform deciziei CNSU, spune ministrul Educației
 • 8:25 » Părinții obligați să stea cu copiii în vacanța forțată ar putea primi zile libere plătite – Ministerul Muncii
 • 8:21 » Raed Arafat anunţă că nu există nicio garanţie că vor fi reluate cursurile şcolare cu prezenţă fizică după vacanţa de două săptămâni
 • 8:16 » Manifestaţii în Polonia la un an după decizia Curţii Constituţionale care a interzis practic avortul

Noul Opel Astra – Electrificat și cu dotări din segmentul premium!

Noul Opel Astra este aici și vine cu o premieră. Noua generație aduce și primele versiuni plug-in hybrid. Suplimentar, nemții îi trec în cont un design îndrăzneț și multiple posibilități de personalizare.

Opel prezintă noul Astra, cea de-a șasea generație a modelului, care continuă o poveste de succes, începută în urmă cu 30 de ani. Mașina este o declarație de design pentru brand-ul german. “Detoxifiat de elemente suplimentare.” Așa descriu nemții look-ul compactei, care deschide un nou capitol pentru companie.

Pentru început, clienții vor putea comanda Astra cu cinci uși. Mașina a crescut considerabil față de predecesorul său și măsoară acum 4.374 milimetri în lungime, 1.860 de milimetri în lățime și 1.470 de milimetri. Ampatamentul a fost extins cu 13 milimetri, ajungând acum la 2.675 de milimetri. Portbagajul oferă un spațiu de 422 de litri.

Noua generație a fost proiectată la sediul Opel de la Russelheim, acolo unde modelul va intra în producție în toamnă. Este primul hatchback care adoptă noua filosofie de design a companiei. Partea frontală Opel Vizor integrează logo-ul Opel Blitz și este flancată de farurile adaptive Intelli-Lux LED Pixel, preluate de la Insignia. Acestea integrează 168 de elemente LED (84 fiecare). Același concept apare în partea posterioară, acolo unde ies în evidență stopurile înguste cu tehnologie LED. Ușa portbagajului este construită din materiale compozite pentru a menține greutatea modelului sub control.

Noul Opel Astra – o cabină futuristă

La bord apare sistemul Pure Panel pentru o experiență intuitivă. Acesta reunește instrumentarul de bord digital și un ecran tactil de 10 inci sub un capac de sticlă. Sistemul permite conexiuni Apple CarPlay și Android Auto și poate fi comandat și prin comenzi vocale.

Specialiștii în tehnologie s-au asigurat că șoferul va primi informațiile necesare fără a fi bombardat de date inutile. Un head-up display și sistemele de rulare semi-automată, incluse în pachetul Intelli-Drive 2.0, plus camera cu vedere la 360 de grade Intelli-Vision îi vor face viața mai simplă la  volan.

Numărul butoanelor fizice din cabină s-au redus considerabil, dar climatizarea poate fi controlată încă în maniera clasică. Șoferul și pasagerul din dreapta vor lua loc în scaune cu certificare AGR (Campania pentru un spate sănătos), cu o ergonomie exemplară. Se stă cu 12 milimetri mai jos în noua generație, un aspect care asigură o experiență mai sportivă. Atunci când șoferul comandă tapițeria din piele Nappa, scaunele sunt încălzite și ventilate și prezintă funcții de masaj.

Opel Astra va putea fi comandat și ca plug-in hybrid

Noua generație Astra are la bază platforma EMP2 a Grupului Stellantis. Opel propune un sistem plug-in hybrid în două versiuni de putere. Gama de motorizare cuprinde și versiuni convenționale, pe benzină și diesel, în combinație cu o transmisie manuală cu șase trepte sau, opțional, cu o transmisie automată cu opt rapoarte.

Versiunea entry-level este pusă în mișcare de un motor turbo de 1,2 litri cu trei cilindri și 110 cai putere, respectiv 130 de cai putere. Tot 130 de cai putere oferă și Opel Astra diesel, cu motor turbo cu patru cilindri.

Astra Plug-in Hybrid vine cu un propulsor turbo de 1,6 litri cu patru cilindri și un motor electric. Versiunea de top își trece în cont 225 de cai putere. O baterie litiu-ion de 12,4 kWh îi asigură o rulare cu emisii zero de până la 50 de kilometri.

Opel deschide listele de comenzi în această toamnă. Primii clienți își vor primi mașina comandată la începutul anului viitor.

Sursa promotor

Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide