BREAKING NEWS
  • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
  • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
  • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
  • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
  • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„Acesta este protocolul de predare-primire din partea dezvoltatorului, mai exact Ministerul Dezvoltării, către Ministerul Transportului şi Clubul Sportiv Rapid. Suntem într-un moment important pentru suporterii rapidişti şi pentru toţi cei care iubesc fotbalul, dar şi celelalte sporturi, pentru că aici se vor pregăti şi sportivi de la alte discipline sportive. După doi ani şi două luni de lucrări suntem astăzi în măsură să predăm această investiţie importantă. Este o investiţie a statului român în valoare de 185 de milioane de lei într-un stadion care avea 14.050 de locuri disponibile.

Sunt sigur că acest stadion va aduce multe bucurii tuturor celor care vor păşi aici, fie pe iarba stadionului, fie în tribune. Începând de astăzi investiţia este a Clubului Sportiv Rapid. Iar beneficiarul din acest moment decide dacă doreşte să facă un meci de inaugurare al acestui stadion şi când poate să îl deschidă oficial pentru activităţi pentru că sigur vor fi nişte proceduri de avizare. Investiţia este finalizată din toată punctele de vedere, din acest moment toate deciziile aparţin Clubul Sportiv Rapid”, a afirmat Attila, citat de Agerpres.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la rândul său că în bugetul pe anul 2022 sunt prevăzute fonduri de 60 de milioane de lei pentru dotările sălilor din incinta Stadionului Rapid.

„Astăzi clubul Rapid se întoarce acasă. În imnul clubului Rapid găsim sintagma «Suntem peste tot acasă», iar azi iată că se înfăptuieşte acest lucru. Este o investiţie importantă pentru Rapid, un club de tradiţie în România care a dat mulţi sportivi de valoare precum Gabi Szabo sau Nicu Vlad. Astăzi intră într-o casă nouă toate secţiile Clubului Sportiv Rapid şi sper că de acum vor veni şi rezultate foarte bune pentru sportivii de aici. Cu siguranţă, conducerea CS Rapid va dori să înceapă activităţile pe acest stadion cât mai repede.

În buget, pe partea care ţine de Ministerul Transporturilor, sunt prevăzute vreo 60 de milioane de lei pentru dotări în acest stadion. Pentru că aici avem şi săli pentru karate, şi pentru judo, este şi o pistă de atletism şi toate aceste lucruri trebuie să beneficieze de dotări. Aşadar aceşti bani sunt prinşi în buget şi doamna preşedintă va dori să dea drumul oficial la activitate pe acest nou obiectiv pentru că acest complex nu a fost făcut ca să stea. Însă sigur că trebuie îndepliniţi toţi paşii legali”, a precizat Grindeanu.

Sursa: Digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide