TRENDING
  • 21:28 » Ciolacu le-a spus șefilor OMV că nu discută legea offshore atât timp cât Austria se opune României în Schengen
  • 21:56 » Furie în rândul militarilor ucraineni din prima linie, după ce liderii armatei au anunțat din greșeală eliberarea unui sat lângă Bahmut
  • 21:49 » Proiect de lege: Închisoare de până la 25 de ani pentru producerea, vânzarea, transportul, deţinerea de droguri de mare risc
  • 21:44 » Bărbat reţinut după ce a furat 70.000 de lei dintr-un autoturism. A intrat în mașină după ce a copiat semnalul închiderii centralizate
  • 21:39 » Șoferul care a omorât o familie de spanioli în Sibiu a fost condamnat la 20 de ani de închisoare și plata unor daune de 850.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nou,la magazinul tau de accesorii GSM

Husa Motorola Moto G9 Play/E7 PLUS Eco Leather View flip tip carte
Vrei o carcasa tip carte noua?
Iti sugeram sa alegi o husa activa pentru Motorola Moto G9 Play, caci este dotata cu functie de afisare a orei si este realizata din materiale rezistente la uzura.Profita la maximum de viata!
Husa este cel mai important accesoriu pentru telefon, caci trebuie sa fie placuta la atingere, moderna, dar mai ales rezistenta la provocarile zilnice. Comanda si convinge-te ca aceasta este perfecta pentru tine!Cumpara o husa flip si nu o sa mai nevoie si de folie de protectie!
Aceasta este o husa tip carte, deci va acoperi nu doar spatele si lateralele telefonului, ci si ecranul, ferindu-l astfel de zgarieturi, praf, murdarie si impacturi mecanice usoare. Vechea husa nu proteja camera foto?
Cu siguranta trebuie sa fii mai atent de data aceasta cand alegi carcasa pentru Motorola Moto G9 Play, asa ca iti spunem noi ca acest model are margini usor ridicate in zona camerei foto pentru a asigura protectie sporita si fotografii clare.Convinge-te ca iei cele mai bune decizii!
Un motiv pentru care trebuie sa alegi husa pentru Motorola Moto G9 Play din piele ecologica este inchiderea magnetica, intrucat astfel vei minimiza riscul accesarii nedorite a ecranului.
Descopera cum activezi functia smart view!
Trebuie sa deschizi aplicatia si sa transcrii un serial number (S/N) alcatuit din cifre si litere notat pe abtibildul din interiorul husei.
Acceseaza aplicatia si activeaza noua ta husa inteligenta pentru Motorola Moto G9 Play glisand bara de ON/ OFF!Afla cum poti descarca aplicatia pentru smart view!
In interiorul carcasei vei gasi un sticker cu un cod QR cu ajutorul caruia vei descarca aplicatia ce te va ajuta sa ai o husa inteligenta Motorola Moto G9 Play.
In cazul in care nu poti scana codul QR, apasa pe link si downloadeaza aplicatia.
PRET 40 LEI
Ar putea fi o imagine cu telefon
Ar putea fi o imagine cu telefon
Ar putea fi o imagine cu telefon şi text care spune „12:452020.03.08 2020.03.08 12:45 စထး”

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide