TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Novak Djokovic, locul 3 ATP și principal favorit, a câştigat duminică turneul de Mare Şlem de la Wimbledon după ce s-a impus în finală, în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), în faţa australianului Nick Kyrgios (40 ATP), pe care reușește să-l învingă pentru prima dată.

Partida, una în care a „plouat” cu aşi, a durat un pic mai mult de trei ore, sârbul reuşind 15 aşi, iar australianul nu mai puţin de 30. Ambii jucători au avut câte 7 duble greşeli, relatează Agerpres.

Novak Djokovic (35 de ani) și Nick Kyrgios (27 de ani) s-au întâlnit pentru prima dată la All England Club și pentru a treia oară în carieră. Australianul câștigase întâlnirile lor anterioare (ambele în 2017 și ambele pe hard) fără să cedeze vreun set și fără să-și cedeze serviciul. Dar Djokovic a avut un avantaj clar în ceea ce privește experiența în meciurile de mare miză.

Aşa cum se ştie, Kyrgios a ajuns în finală beneficiind de retragerea, în semifinale, a spaniolului Rafael Nadal, care a acuzat o accidentare în zona abdominală. Pentru temperamentalul Kyrgios a fost prima finală a unui turneu de Mare Șlem în care a ajuns.

În schimb, pentru Novak Djokovic este cel de-al 7 turneu de la Wimbledon câştigat, care deţine trofeul încă din 2018, în condiţiile în care, în 2020, din cauza pandemiei, competiţia nu a avut loc. El a mai fost campion în 2011, 2014 şi 2015. Sârbul are acum ocazia să se apropie de Rafael Nadal. El se distanțatse astfel de marii săi rivali, sârbul Novak Djokovic şi elveţianul Roger Federer, ambii având atunci câte 20 de titluri majore.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide