TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Incident grav într-un parc din Timişoara. Un adolescent de 17 ani a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri. În urma loviturilor, copilul nu a mai ştiut să ajungă acasă, având pierderi de memorie. Doi prieteni l-au găsit şi l-au adus acasă, informează reporterul Observator Iulia Pop.

„Nimeni nu a făcut nimic. Copilul nu a ştiut să ajungă acasă, l-au adus 2 prieteni de-ai lui. Momentan e cu pierdere de memorie, nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. Sunt în stare de şoc. Am fost la poliţie şi spital”, a declarat mama copilului.

Şi mai tulburător este faptul că, deşi incidentul a avut loc într-un loc public, unde se aflau copii şi părinţi, nimeni nu a intervenit. „În jurul orei 18 în parcul de la scoala 25, copilul mea a fost bătut de un grup de 20 de băieți. A fost vreo mămică sau tătic și a văzut ceva? Va rog, orice informație îmi e de folos”, a scris din nou mama într-un grup de Facebook, în speranţa că agresorii fiului său vor fi identificaţi.

Ce spun poliţiştii?

La data de 19 martie 2023,în jurul orei 18:00, polițiștii Secției 2 Timișoara fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani ar fi fost agresat fizic de către alți doi tineri, în timp ce se afla într-un parc din proximitatea străzii Cosminului din Timișoara.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tutoror cauzelor și împrejurările producerii incidentului, precum și identificarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide