TRENDING
  • 18:27 » Cinci zile de sărbătoare pentru dâmbovițeni! Încep Zilele Județului Dâmbovița! Ce activități și evenimente sunt programate, astăzi, 31 mai
  • 18:27 » Bărbat cercetat de polițiști după ce a comercializat vopsea contrafăcută, sub brandul unui producător din Târgoviște
  • 18:26 » Nereguli grave în mai multe depozite de fructe și legume din județul Dâmbovița! Inspectorii ANSVSA au dat amenzi drastice
  • 18:25 » Pericol public! Taximetrist din Dâmbovița, prins beat și fără centură de siguranță în trafic
  • 18:25 » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un copil de 13 ani din SUA şi-a ucis prietenul în timpul unei petreceri în pijamale după ce s-a jucat cu un pistol în preajma lui. Scena îngrozitoare a fost filmată în timpul unui apel Facetime iar copilul a fost judecat, precum un adult.

Nolan Donald Grove, în vârstă de 13 ani, din Pennsylvania, SUA, a fost acuzat de crimă de gradul al treilea, precum un adult, după ce l-ar fi împușcat în spate pe prietenul său de 12 ani, Kain Heiland, pe 1 aprilie, relatează Mirror.

Poliția de stat din Pennsylvania a fost chemată la proprietate în jurul orei 21:50 după ce a fost raportat că un cadavru zăcea pe o alee dintre case. Ofițerii au spus că Nolan, Kain și un alt prieten și-au petrecut ziua împreună și au plănuit să aibă o petrecere în pijamale, înainte de incidentul îngrozitor.

Potrivit martorilor oculari, Nolan a fost văzut jucându-se cu o armă, pe care a încărcat-o și descărcat-o de mai multe ori. Suspectul a spus că „nu i-ar fi frică să împuște pe cineva” în timpul unei discuții cu două fete, susțin martorii.

Cei doi copii ar fi avut o dispută în ziua incidentului

Nolan a fost văzut îndreptând pistolul spre faţa victimei în timpul unui apel Facetime, potrivit poliției. În plus, lumina laser a armei a fost văzută pe Kain în timpul apelului înainte ca acesta să scoată arma din bluza. În videoclip, Kain îi spune: „Ia-ți degetul de pe trăgaci. Acest lucru nu este corect. Sunt singur şi neînarmat.”

Nolan ar fi spus: „Ştii ce se întâmplă…” înainte să-l împuște pe Kain în spate. Martorul a strigat la Nolan. Un alt martor, care urmărea apelul Facetime, l-a auzit pe Nolan spunând: „Îmi pare atât de rău, K.” Suspectul le-a spus poliției că împușcătura a fost un „accident”, deoarece „mergea și își balansa brațele” înainte de a trage cu arma de foc în mâna dreaptă.

Familia îndurerată luptă pentru dreptate

Bunica lui Kain i-a adus un omagiu lui Kain și l-a numit „cel mai amuzant băiat” care „a făcut pe toată lumea să râdă”. „Îi plăcea să facă pe toată lumea să râdă și să zâmbească. Întotdeauna scotea zgomote amuzante deşi îi spuneam să nu o facă, dar acum ne-am dori să putem auzi acele zgomote amuzante”, a adăugat bunica sa.

Nolan este acuzat de crimă de gradul al treilea, omucidere din culpă, punerea în pericol a unei alte persoane în mod imprudent și infracțiuni legate de arme de foc. Cu toate acestea, părinții cu inima frântă sunt furioși că suspectul nu a fost acuzat de crimă de gradul I.

„A primit acuzații de crimă de gradul trei asupra lui și și-a lins buzele, ca şi cum ar fi nimic”, a spus tatăl victimei după acuzarea lui Nolan. “Tatăl lui stătea acolo. Nicio simpatie pe faţa copilului sau a tatălui său. Pentru mine, asta nu ar trebui să se întâmple.”

„Părinții lui îl vor vedea în continuare. Nu îl voi mai vedea niciodată pe Kain”, a adăugat mama îndurerată a lui Kain Heiland.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide