TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nuntă în pandemie la malul mării, în Grecia. Cât vă costă să vă căsătoriți pe plajă!

Restricțiile impuse de pandemie au amânat nunțile, dar cei care sunt dispuși să renunțe la petrecerile cu mulți invitati au găsit o alternativă – nunta pe plajă în Grecia. Pregătirile pentru eveniment, transport, cazare și toate cele necesare invitaților sunt munca organizatorilor, mirii și invitații trebuie doar să fie prezenți și să se bucure de moment.

thassos grecia vacanta getty
Grecia a anunțat când va începe redeschiderea sectorului turistic

Ioana Selner, antreprenor: Nuntă pe plajă în pandemie. Grecia deschide sezonul nunților. Scaunele sunt cu distanțare, oamenii vin și pleacă cu măști însă toți sunt testați. Este o bucurie să spui „Da!” chiar aici, în fața mării, respectând toate restricțiile de pandemie.

Prețul unui astfel de eveniment este aproximativ 20.000 de euro și include organizarea cununiei civile și a celei religioase, petrecerea, cazarea și transportul pentru cei maximum 50 de participanți.

Cristina, mireasă: Tot amânam și amânam și, într-un final, Grecia a părut destinația cea mai potrivită.

Nu uitați să verificați însă înainte care sunt condițiile de călătorie atât la intrarea în Grecia, cât și la intoarcerea în România.

sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide