TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O adolescentă de 16 ani a suferit un atac de panică după ce a întâlnit un urs pe un drum din județul Neamț

Un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz – Izvorul Muntelui a intervenit în zonă, în urma unui apel la 112.

„Ajunşi la locul sesizării, jandarmii au constatat că ursul nu mai era prezent în zona indicată. Apelul a fost efectuat de o localnică, în vârstă de 16 ani, care se deplasa către un magazin alimentar din zona „Concasoare” şi, deşi speriată, a reuşit să le povestească jandarmilor montani ajunşi în zonă că, la vederea ursului, ţipetele ei l-au speriat şi acesta a traversat DN12C şi s-a îndreptat către pădure. La locul sesizării au fost prezenţi şi un reprezentant de la Primăria Bicaz-Chei şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul ISU Neamţ”, se arată într-un comunicat al IJJ Neamţ.

Conform aceleiaşi surse, adolescenta a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

„Din cele relatate de localnici ar fi vorba de acelaşi urs care îşi face prezenţa tot mai des în zona respectivă, atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi. Ultimul apel la 112 prin care a fost semnalată prezenţa ursului în aceeaşi zonă a fost în noaptea de 11 spre 12 august, la ora 03.50, când jandarmii au intervenit şi au procedat la îndepărtarea animalului sălbatic din apropierea unei gospodării către zona împădurită”, se precizează în comunicat.

sursa- agerpres


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide