BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O ambulanţă a luat foc în mers, luni, în timp ce mergea spre un caz medical, în Vadu Moldovei, judeţul Suceava. Primul care a observat fumul a fost un pompier din cadrul ISU Suceava.

Incidentul s-a produs luni dimineaţă, în timp ce pompierul mergea la locuinţa părinţilor săi, în comuna Vadu Moldovei.

 

Plt.adj. Lucian Grădinaru rula în spatele autosanitarei SAJ, care mergea spre un caz medical, când, pe raza localităţii Spătăreşti, pompierul a simţit miros de plastic ars şi a observat că din autosanitara aflată în faţa sa iese fum.

„Ambulanţa a oprit pe partea dreaptă a drumului şi colegul nostru i-a urmat manevra. A ieşit din maşină şi s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranţe, aflat în cabina conducătorului auto. Şoferul ambulanţei a luat un stingător, acţionând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen şi aparatura medicală din interior”, anunţă ISU Suceava.

 

Flăcările au fost stinse încă în faza de debut, astfel încât nu au fost afectate şi alte componente ale maşinii.

Între timp, la faţa locului au ajuns şi trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere şi o ambulanţă SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat şi nu mai există pericol de reizbucnire.

 

De asemenea, ambulanţa SMURD a fost redirecţionată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăviţa, din comuna Vadu Moldovei.

 

Sursa: Mediafax

 

 

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide