TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O badantă româncă a răpit un bătrân italian ca să îl oblige să se căsătorească cu ea

O femeie de 47 de ani, româncă, badantă în Italia, a fost arestată după ce a fost găsită în maşină cu un bătrân de 94 de ani pe care îl răpise. Conform presei italiene, aceasta voia să îl oblige pe bătrân să se căsătorească cu ea. 

S-a întâmplat în localitatea italiană Spezia. Poliţia a fost alertată de fiica bărbatului, care se pare că este destul de înstărit. Se pare că românca l-ar fi convins pe italian să iasă din casă sub pretextul că îl va duce la medic.

“Femeia avea la ea atât documentele sale cât şi pe cele ale bărbatului. Nu este exclusă ipoteza unei nunţi improvizate, în urma căreia femeia ar fi devenit extrem de bogată”, transmite Poliţia din Spezia, conform cittadellaspezia.com.

Românca a fost arestată şi îşi aşteaptă sentinţa în închisoarea pentru femei din Pontedecimo. Femeia avusese grijă de bătrân pentru patru ani înainte de răpire însă, spun rudele italianului, comportamentul ei se schimbase în ultima perioadă.

Sursa dcnews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide