TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O cheamă Sorana Federer? Cîrstea a reușit lovitura turneului în primul tur la US Open: a primit aplauze la scenă deschisă

Sorana Cîrstea a reușit o lovitură imposibilă în zona fileului în meciul cu Veronika Kudermetova din primul tur la US Open.

Sorana Cirstea s-a calificat în turul secund la US Open, după o victorie în trei seturi, scor 7-6, 3-6, 6-0 cu Veronika Kudermetova, numărul 31 mondial. Partida s-a întins pe durata a două ore și două minute.

Dincolo de spiritul de luptă formidabil și rezistența fizico-psihică, Sorana Cîrstea a impresionat prin jocul său propriu-zis. Pe lângă forehand-urile sale care pot distruge orice apărare din circuitul WTA, sportiva din România a înregistrat o reușită în zona fileului care a adus aminte de Roger Federer.

Sorana Cîrstea va juca joi, 2 septembrie în turul 2 la US Open

La 4-4, 15-15 în primul set, Sorana Cîrstea a realizat un moment de magie à la Federer, lovind perfect un voleu de backhand cu spatele la terenul advers, dintr-o poziție mai mult decât pretențioasă. Spectatorii din tribune s-au bucurat enorm de frumusețea momentului de o tehnicitate rar văzută în tenis.

Pentru calificarea în turul 2, Sorana Cîrstea va încasa un cec în valoare de $115,000. Românca va juca cu Shelby Rogers (43 WTA), iar dacă o va învinge va încheia un sezon în care va fi ajuns cel puțin în turul 3 la fiecare dintre cele patru turnee de mare șlem.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide