BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Comuna Colelia din Bărăgan, județul Ialomița, are are 80% dintre populație vaccinată și niciun caz de infectare cu COVID-19, potrivit Digi24.ro.

 

Performanța acestei comune se bazează pe eforturile primarului, care a bătut din poartă-n poartă, reușind astfel să convingă aproape 80% dintre locuitori să se vaccineze împotriva COVID-19. Mai mult, edilul Nichita Niță vrea să colaboreze cu armata și să organizeze caravane de vaccinare periodic.

El spune că succesul campaniei de vaccinare în comună se datorează eficienței comunicării dintre autoritățile locale și cetățeni.

 

„Și-au dat seama că, totuși, e o scăpare dacă faci vaccinul, este un risc dacă nu-l faci. Și, ușor, ușor, între ei au comunicat, am comunicat și eu cu ei și am contribuit cu tot personalul de la primărie să-i convingem din casă în casă și…

– Ați fost din casă-n casă?

– Din casă în casă!

– La fiecare poartă ați bătut și ați vorbit cu ei?

– Am avut personal, am vorbit, care au fost s-au înscris și lucrul s-a văzut. Cred că ne apropiem de 70 – 80%. Cu cei care vin de astăzi. E un procent, zic, foarte bun”, a mai spus primarul comunei Colelia.

 

Sursa: G4Media

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide