TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie care conducea un Jaguar a rămas fără mașină, după un control al polițiștilor de frontieră din Galați

O femeie care conducea un autoturism marca Jaguar a rămas fără mașină după ce polițiștii de frontieră din Galați au constatat că mașina figura în baza de date ca fiind furată din Marea Britanie.

În urmă cu două zile, polițiști de frontieră Galați au depistat în localitatea Independența, județul Galați, un autoturism marca Jaguar, fabricat în 2016, care aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani, potrivit Poliției de Frontieră.

Ei au făcut mai multe verificări, deoarece aveau suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în valoare de aproximativ 147.800 de lei.

O femeie care conducea un Jaguar a rămas fără mașină. FOTO: Poliția de Frontieră

 

,

Polițiștii au constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind furată din Marea Britanie.

Femeia a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente.

Poliţiştii au confiscat mașina pentru continuarea cercetărilor și fac cercetări pentru abuz de încredere.

sursa politia de frontiera


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide