BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 O femeie de 82 de ani care a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri a fost salvată după o operațiune de peste trei ore

O femeie în vârstă de 82 de ani din comuna Pleşoiu, județul Olt, care a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, a fost salvată joi de pompieri şi voluntari după o intervenţie de peste trei ore. Echipele de salvare au îndepărtat pământul din jurul tuburilor pentru a le extrage şi au introdus permanent aer în fântână, pentru ca victima să poată respira.

Femeia a fost extrasă cu ajutorul echipamentelor pentru intervenţii în medii ostile vieţii, cu semne vitale prezente, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, citat de Agerpres.

La intervenţia de salvare au participat aproximativ 20 de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, două autospeciale de primă intervenţie, o autospecială pentru intervenţie la înălţime, un container multirisc, două buldoexcavatoare şi un excavator, precum şi un echipaj SMURD.

Din cauza diametrului mic al fântânii, de aproximativ 40 de centimetri, pompierii au îndepărtat pământul din jurul tuburilor şi apoi le-au extras. Pentru a o menţine pe femeie în viaţă, s-a introdus permanent aer cu ajutorul aparatului de aer comprimat cu aducţiune.

Fântâna are adâncimea de aproximativ 10 metri şi diametrul de aproximativ 40 de centimetri. Din cauza diametrului foarte mic, s-a acţionat cu cele două buldoexcavatoare, pentru îndepărtarea pământului şi extragerea tuburilor, a explicat Băsăşteanu.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide