TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O fetiţă a fost diagnosticată cu depresie severă, după ce ar fi fost agresată sexual de tatăl ei, jandarm.

O mamă îşi acuză fostul soţ, jandarm, că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor, pe când aceasta avea doar 10 ani. Femeia a depus plângere la Parchet, dar bărbatul nu este cercetat deoarece lipseşte de la dosar o expertiză INML. Din cauza depresiei, fetiţa ar fi încercat de două ori să-şi facă rău singură.

„Cam la şase luni de la divorţ mi-a povestit că, pe când avea ea 10 ani, taică-su, fiind în stare de ebrietate, a încercat să o atingă pe sâni şi în zona intimă. A fugit în baie şi s-a închis în baie şi el, în urma ei, ţipa că dacă spune ceva o omoară. A picat cerul pe mine.

Fata a fost internată de două ori la Spitalul Obregia din Capitală, ultima oară acum câteva zile”, a declarat mama victimei pentru ObservatorNews.ro, numele ei rămând anonim deoarece îi e teamă de cel alături de care a trăit mai bine de 16 ani.

Femeia a depus o plângere la Parchetul Militar în noiembrie anul trecut, imediat după ce fata i-a povestit. Copila a fost audiată şi de procurori şi de către cei de la Protecţia Copilului. „A spus că a fost violent şi are imagini urâte cu el, din trecut, şi i-au dat diagnostic depresie severă”, afirmă mama copilei care are acum 13 ani.
Tatăl jandarm nu a fost pus oficial sub acuzare. Se fac deocamdată cercetări doar pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe.    „Fata oricum nu a mai vrut sub nicio formă să se mai vadă cu el. Ea a spus că în casa groazei nu se mai întoarce”, a mai spus femeia, care spune că fostul soţ, era prieten cu un poliţist de la Rutieră, condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare pentru pedofilie.   Ancheta privind agresiunea sexuală bate pasul pe loc din cauza unei expertize psihiatrice pe care ar trebui să o facă Institutul Naţional de Medicină Legală.

Sursa: Adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide