BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Salariul este promis pentru prima lună de lucru, iar în schimb cei care vor ocupa un post de șofer sunt nevoiți să efectueze 140 de călătorii. Anunțul a fost făcut de compania de taxi într-un comunicat de presă. În același comunicat, compania promite că va plăti și zilele lobere angajaților, dar și cotizația la pensii, asigurare de sănătate și șomaj.

Brexitul a format în Marea Britanie, așa cum era de așteptat, un mare deficit de muncitori în diferite sectoare de la agricultură şi servicii bancare.

Autoritățile sunt disperate și vor să schimbe rapid unele reguli pentru angajați și angajatori.

 

Se pare că în aceste momente, criza de şoferi de camion a declanşat probleme de extrem de grave în aprovizionarea cu carburanţi, dar şi blocarea porturilor britanice. Zilele trecute guvernul de la Londra a decis să relaxeze regulile privind imigraţia deoarece nu mai erau angajați care să lucreze, iar rafturile magazinelor erau pur și simplu goale.

Până la sărbătorile de Crăciun, compania are în vedere să angajeze cât mai multe persoane, deoarece cererea pe piață este foarte mare.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide