BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O jucătoare română aplaudă decizia WTA de a anula turneele din China, după cazul Shuai Peng! Cum a reacționat Novak Djokovic

O jucătoare română aplaudă decizia WTA de a anula turneele din China, după cazul Shuai Peng! Cum a reacționat Novak Djokovic

Mai mulți jucători de tenis importanți, în frunte cu Novak Djokovic, susțin decizia Asociației Tenisului Feminin (WTA) de a suspenda toate turneele din China și Hong Kong! Anunțul a fost făcut după ce ce Shuai Peng, jucătoarea care l-a acuzat de agresiune sexuală pe Zhang Gaoli, fostul vicepremier al Chinei, a dispărut din nou!

Novak Djokovic, dar și o jucătoare de tenis din România, Andreea Prisacariu, aplaudă decizia WTA de a suspenda toate turneele din China ca urmare a îngrijorărilor generate de cazul Shuai Peng!

Situația lui Shuai Peng, ocupantă a locului 1 mondial în clasamentul de dublu în trecut, rămâne în continuare neclară, jucătoarea de tenis fiind cenzurată de autoritățile din țara ei în opinia președinteului WTA, Steve Simon.

O jucătoare din România aplaudă decizia WTA de a anula turneele din China, după cazul Shuai Peng! Reacția lui Novak Djokovic

Andreea Prisacariu, o speranță a tenisului românesc, aflată pe locul 336 în clasamentul mondial, a aplaudat decizia WTA de a anula turneele din China, distribuind anunțul forului tenisistic. În China aveau loc turnee extrem de puternice, printre care cele de la Beijing și Wuhan, ambele din seria WTA 1.000! Prisacariu este supranumită ”rebela tenisului romanesc”și a devenit virală pe Twitter, având peste 22.000 de urmăritori.

 

Novaj Djokovic, liderul tenisului masculin, susține și el decizia radicală luată de către șeful WTA: „Susţin pe deplin decizia curajoasă a WTA! Nu avem suficiente informaţii despre Peng Shuai. Ştiu că a făcut o declaraţie prin care a cerut ca intimitatea ei să fie respectată, dar bine… Sănătatea ei contează în acest moment! S-ar putea întâmpla oricui. Trebuie să fim toţi împreună, fie că este vorba de ATP, WTA, PTPA (n.r. – asociaţia tenismenilor înființată de Nole)”, a declarat Novak Djokovic după ce miercuri seară s-a calificat cu naționala Serbiei în semifinalele Cupei Davis, scor 3-2 în fața Kazahstanului.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide