TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Despre Irvin Yalom, invitat la „Garantat 100%”

Irvin Yalom este profesor emerit de psihiatrie la Stanford University, California, doctor în medicină, autorul a numeroase lucrări de specialitate, devenite ulterior cărți de referință în domeniu, dar şi al câtorva romane, în care experiența în psihoterapie se împletește cu pasiunea pentru filosofie și cu continua căutare a sensului ultim al existenței umane.

 

Irvin Yalom, M.D. este autorul prestigioaselor lucrări de psihoterapie The Theory and Practice of Group Psychotherapy – vândută în peste 700.000 de exemplare, Existential Psychotherapy şi Inpatient Group Psychotherapy, al cărţilor aflate la graniţa dintre ficţiune şi documentar: Călătoria spre sine, Privind soarele în față, Darul psihoterapiei, Mama şi sensul vieţii, precum şi al romanelor Plânsul lui Nietzsche, Minciuni pe canapea şi Soluţia Schopenhauer.

Făcând dovada unui imens curaj, soții Yalom scriu împreună povestea grijii emoționale și morale pe care și-o poartă unul altuia. A Matter of Death and Life este punctul culminant al căutării înțelepciunii de-o viață a cuplului Yalom în arta de a trăi și de a muri.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide