TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sfârşit tragic pentru o familie din Charly-sur-Marne, Aisne, Franţa. O mamă şi cei 7 copii ai săi au murit după ce un incendiu le-a cuprins casa. Singurul supravieţuitor, tatăl, este în stare gravă la spital.

Cei opt dormeau la etajul doi al casei lor când focul a izbucnit incendiul, potrivit jandarmilor. Familia nu a avut nicio şansă. Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni.

 Tatăl este singurul supravieţuitor, dar se află în stare gravă

Pompierii din Aisne au confirmat pentru Le Parisien că au avut o operaţiune de amploare în satul de 2.600 de locuitori. La faţa locului au fost mobilizate „foarte multe mijloace, inclusiv două scări mari”. În total, aproximativ 80 de pompieri au fost nevoiți să stingă pe rând flăcările.

Potrivit jandarmeriei și pompierilor, cei șapte copii aveau vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Tatăl a fost transferat la spital cu arsuri grave. Cauzele incendiului nu sunt încă cunoscute și sunt în curs de cercetare.

Copiii, cinci fete și doi băieți, și părinții lor dormeau la etajul doi al acestei case, când a izbucnit incendiul, a spus jandarmeria. Pompierii au fost anunțați la ora 12:52 printr-un apel de la vecini. Patru dintre copii erau din prima căsătorie a mamei, potrivit aceleiași surse.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide