BREAKING NEWS
  • 12:14 » Wijnaldum şi-a făcut bagajele şi e gata de o reîntoarcere în Premier League
  • 12:09 » Barcelona, transfer pe finalul perioadei de mercato! S-a înțeles cu starul lui AC Milan
  • 12:06 » Pe ce jucători se va baza Edi Iordănescu la echipa națională: ”Nu voi bate la uși închise!”
  • 11:54 » Sevilla dă lovitura » Superjucătorul din Premier League a ajuns deja în Spania
  • 11:47 » Arbitrul Ionuț Coza contraatacă, după acuzațiile lansate de Adrian Mititelu Jr.: „O singură dată când am fost în baza «FC Viitorul»”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O mașină a Jandarmeriei a căzut aproape cu totul într-un șanț pe Șoseaua Fundeni. Imagini de la fața locului

O mașină a Jandarmeriei a căzut, luni, într-un șanț de pe Șoseaua Fundeni din București, într-o zonă unde se făceau lucrări.

Din imaginile surprinse la fața locului se vede că mașina a căzut pe partea dreaptă aproape în totalitate în groapa de pe prima bandă. Pe partea dinspre banda a doua nu există elemente de semnalizare, care să separe zona de șantier de restul șoselei.

Într-o fotografie au fost surprinși mai mulți jandarmi care stau cu mâinile în șold și se uită la vehiculul avariat. Mașina a fost acoperită.Nicio persoană nu a fost rănită în urma accidentului, deși mașina este serios avariată.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a declarat că mașina a căzut în șanț din cauza vremii.Circulația în zonă este îngreunată, la fața locului fiind polițiști rutieri care dirijează traficul.Se face cercetare la fața locului, unde au ajuns polițiști criminaliști, jandarmi și echipaje IGSU.

Vor fi audiați jandarmii care erau în mașină pentru a afla cum s-a produs accidentul. Mașina va fi ridicată și dusă pentru expertiză.

Sursa: Digi 24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide