TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un autoturism a luat foc, duminică, la kilometrul 24 al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală, din cauza unui scurtcircuit, nefiind înregistrate victime, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, transmite Agerpres.ro.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, care l-au găsit autoevacuat pe conducătorul autoturismului.

„ISU Giurgiu a fost solicitat astăzi, în urmă cu puţin timp, să intervină pe A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 24, pe sensul de mers spre capitală, după ce un autoturism a luat foc. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Pompierii l-au găsit la faţa locului pe conducătorul auto care se autoevacuase când a simţit miros de fum, dar incendiul se manifesta la nivelul compartimentului motor, cu flacără şi degajări mari de fum”, precizează sursa citată.

Potrivit pompierilor, în urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 75 la sută.

Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide