BREAKING NEWS
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O nouă amânare în cazul autostrăzii Sibiu – Pitești. Care este termenul de depunere a ofertelor pentru Secțiunea 3

Noi probleme în cazul autostrăzii Sibiu – Pitești. Termenul de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi execuţia Secțiunii 3 a fost amânat.

Termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit până în 2022, după cum a transmis Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Firmele interesate de construcția Secțiunii 3, care leagă Cornetu de Tigveni, pot trimite ofertele până pe 20 ianuarie 2022, la ora 15:00.

CNAIR a decis să prelungească licitația pentru a afla mai multe informații despre firmele care doresc să construiască această porțiune de drum, dar și să primească oferte cât mai bune.

Câți kilometri ar urma să aibă Secțiunea 3 a autostrăzii Sibiu – Pitești

„CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziţie publică Proiectare si executie „Autostrada Sibiu – Piteşti, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni”, până la data de 20.01.2022, ora 15.00”, a transmis CNAIR, potrivit Adevărul.ro.

Pentru secțiunea 3 Cornetu – Tigveni din Autostrada Sibiu – Piteşti au fost depuse 15 candidaturi în noiembrie 2020. Această secțiune de munte din autostradă are o valoare estimată cuprinsă între 5,3 miliarde de lei şi 5,8 miliarde de lei, fiind cel mai mare contract pus la bătaie de autorități.

Noua secțiune dintre Cornetu și Tigveni va avea o lungime de 37,4 kilometri şi se va întinde de la km 44+500 până la km 81+900. Acest lot este unul dificil de construit pentru că va uni Muntenia de Ardeal și va fi proiectat în zona de munte.

Secțiunea dintre Cornetu și Tigveni va cuprinde un tunel cu două galerii independente de 1,7 kilometri, un nod rutier la Cornetu și un nod rutier la Văleni și un ecoduct în zona localității Călinești.

În momentul în care va fi finalizată, Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de 122,11 kilometri şi va fi împărţită în cinci loturi: Sibiu – Boiţa, Boiţa – Cornetu, Cornetu – Tigveni, Tigveni – Curtea de Argeş şi Curtea de Argeş – Piteşti, va avea opt noduri rutiere şi nouă tuneluri.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide