TRENDING

23:28 » Alina Gorghiu: Registrul traficanților de droguri va fi operațional de la 1 ianuarie 2025

23:25 » Cod galben de furtună în Bucureşti. A plouat torențial și a căzut grindină în nordul Capitalei

23:17 » Incident grav în Gara Basarab. A fost activat planul roșu de intervenție, 15 persoane au fost rănite

23:15 » Zelenski: livrarea avioanelor F-16 urmează să fie accelerată cu ajutorul Poloniei

23:12 » Premierul britanic condamnă violențele de la Leeds în care au fost implicați români. Poliția a arestat mai multe persoane

Daca ti-a placut, distribuie acum!

O nouă serie de gunoi lăsat la voia întâmplări!

Platoul Mănăstirii Dealu, o zonă frumoasă, în care, tinerii aruncă gunoi la voia întâmplări, asta după ce periodic, zona era curățată de autoritățile locale, numai ca, pentru scurt timp să reapară gunoaie.

În speranța de a face o schimbare, Primarul Comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, trage un semnal de alarmă, ca ,,agresori” spațiului verde să înceteze.

,,Am fi crezut că înlocuirea pubelelor de gunoi amplasate în apropierea Mănăstirii Dealu din Aninoasa, va rezolva problema deșeurilor aruncate necontrolat.

Nu a fost deloc așa, pentru că unii înțeleg să “își încordeze mușchii” aruncând aceste pubele peste balustradă, în zona verde.
Oare vom ajunge să montăm câte o camera de supraveghere lângă fiecare coș de gunoi, pentru a ne putea asigura că acestea rămân intacte?
În continuare cred că aceasta zonă emblematică pentru județul nostru înseamnă mult mai mult decât motoare turate, drifturi, semințe, muzică la maxim și zona de consum tip fast-food! Mai rămâne ca tinerii care frecventează zona (unii dintre aceștia) să înțeleagă asta!”  a transmis Primarul Comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide