BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O nouă serie de gunoi lăsat la voia întâmplări!

Platoul Mănăstirii Dealu, o zonă frumoasă, în care, tinerii aruncă gunoi la voia întâmplări, asta după ce periodic, zona era curățată de autoritățile locale, numai ca, pentru scurt timp să reapară gunoaie.

În speranța de a face o schimbare, Primarul Comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, trage un semnal de alarmă, ca ,,agresori” spațiului verde să înceteze.

,,Am fi crezut că înlocuirea pubelelor de gunoi amplasate în apropierea Mănăstirii Dealu din Aninoasa, va rezolva problema deșeurilor aruncate necontrolat.

Nu a fost deloc așa, pentru că unii înțeleg să “își încordeze mușchii” aruncând aceste pubele peste balustradă, în zona verde.
Oare vom ajunge să montăm câte o camera de supraveghere lângă fiecare coș de gunoi, pentru a ne putea asigura că acestea rămân intacte?
În continuare cred că aceasta zonă emblematică pentru județul nostru înseamnă mult mai mult decât motoare turate, drifturi, semințe, muzică la maxim și zona de consum tip fast-food! Mai rămâne ca tinerii care frecventează zona (unii dintre aceștia) să înțeleagă asta!”  a transmis Primarul Comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide