TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Procurorii din Missouri au închis cazul împotriva unei foste profesoare de liceu care a fost acuzată că și-a agresat sexual elevul, după ce cei doi s-au căsătorit recent, anunță autoritățile.

Baylee Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de contact sexual cu un elev, după ce a recunoscut la poliție că a întreținut relații intime cu elevul ei, acasă la ea, în ianuarie 2019. Însă profesoara și elevul s-au căsătorit ulterior, iar procurorii au renunțat la acuzația împotriva lui Turner, potrivit The Independent.

Nate Dally, procuror adjunct în caz, a declarat pentru presa din SUA că statul ar avea dificultăți să o judece pe Turner fără să aibă puterea să-l oblige pe elev să depună mărturie.

Autoritățile nu au precizat când s-au căsătorit cei doi și nici vârsta elevului.

Turner a demisionat de la liceul Sarcoxie după ce a fost arestată, în februarie 2019. Ulterior i s-a retras dreptul de a profesa.

Cazul amintește de cel al profesoarei din Washington Mary Kay Letourneau. Aceasta a fost acuzată că, în 1996, și-a violat un elev de 12 ani. Letourneau a pledat vinovată pentru viol în 1997, recunoscând că a avut o relație sexuală cu preadolescentul Vili Fualaau. Cei doi au făcut doi copii împreună.

Mary Kay Letourneau a stat șapte ani în închisoare și a fost înregistrată ca infractor sexual, dar s-a căsătorit cu Fualaau în 2005.

Fualaau a cerut divorțul în 2017, iar Letourneau a murit de cancer de colon în 2020, la vârsta de 58 de ani.

.

surse: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide