TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O reclamă pentru vaccinare a stârnit furie publică. ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE!

Australienii s-au revoltat după ce au văzut cea mai nouă reclamă guvernamentală pentru vaccinare.

O campanie publicitare care încuraja la vaccinarea Covid-19 a generat un răspuns negativ din parte australienilor, iar mulți au criticat modul în care a fost portretizată în mod explicit o tânără care suferea de boală, transmite BBC.

Afișul publicitar guvernamental o arată pe femeie cum stă pe un pat de spital și se luptă pentru aer, în timp ce este legată la un ventilator. „Covid-19 poate afecta pe oricine… Rezervați-vă un loc la vaccinare”, se arată în textul afișului.

Contestatarii au întrebat de ce sunt vizați tinerii când nici nu pot să se vaccineze în prezent

 

Totuși, criticii au explicat că această reclamă publică îi țintește nedrept pe tineri, ținând cont că persoanele mai tinere de 40 de ani nu pot să se imunizeze în Australia până la finalul anului. Autoritățile sanitare publice din țara de la antipozi le recomandă tinerilor să aștepte cu Pfizer în loc de AstraZeneca, iar serul dezvoltat de BioNTech se poate procura doar în cantități foarte limitate.

Afișul este deocamdată disponibil doar în Sydney, orașul cel mai afectat de o epidemie de variantă Delta și care se află în a treia săptămână de lockdown. Autoritățile au raportat 112 cazuri noi într-o singură zi, ajungându-se la un total de peste 700 de cazuri de la mijlocul lunii iunie până acum.

Persoanele publice din Australia au reacționat vehement

Hugh Riminton on Twitter: “Completely offensive to run an ad like this when Australians in this age group are still waiting for their bloody vaccinations.” / Twitter   – video

„Este complet jignitor să ai un astfel de afiș când australienii de vârsta aceasta încă așteaptă să fie eligibili pentru vaccin”, a spus jurnalistul Hugh Riminton, pe Twitter. Un alt utilizator al platformei de socializare s-a întrebat pe drept: „De ce țintim persoanele tinere? Nu ar trebui să vizăm rata tot mai mare de ezitare care apare la persoanele de peste 55 de ani?”.

sursa- dcnews


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide