TRENDING
  • 21:22 » Culmea absurdului. Șofer amendat pentru că a respectat legea. Poliția, învinsă cu propriile imagini
  • 21:20 » Iarna se dezlănțuie. Viscol puternic în România: harta celor mai afectate zone. Anunțurile meteorologilor
  • 21:17 » Cât pot să ceară meseriașii pentru o casă simplă, la roșu. „Nu te mai droga, frățică!”
  • 21:16 » De ce nu mai simțim bucurie când facem ceea ce, de regulă, ne place. Explicațiile unui psiholog
  • 21:15 » Treburile casnice banale care declanșează crize lombare. Cea mai dăunătoare activitate și ce e interzis să faci
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O reclamă pentru vaccinare a stârnit furie publică. ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE!

Australienii s-au revoltat după ce au văzut cea mai nouă reclamă guvernamentală pentru vaccinare.

O campanie publicitare care încuraja la vaccinarea Covid-19 a generat un răspuns negativ din parte australienilor, iar mulți au criticat modul în care a fost portretizată în mod explicit o tânără care suferea de boală, transmite BBC.

Afișul publicitar guvernamental o arată pe femeie cum stă pe un pat de spital și se luptă pentru aer, în timp ce este legată la un ventilator. „Covid-19 poate afecta pe oricine… Rezervați-vă un loc la vaccinare”, se arată în textul afișului.

Contestatarii au întrebat de ce sunt vizați tinerii când nici nu pot să se vaccineze în prezent

 

Totuși, criticii au explicat că această reclamă publică îi țintește nedrept pe tineri, ținând cont că persoanele mai tinere de 40 de ani nu pot să se imunizeze în Australia până la finalul anului. Autoritățile sanitare publice din țara de la antipozi le recomandă tinerilor să aștepte cu Pfizer în loc de AstraZeneca, iar serul dezvoltat de BioNTech se poate procura doar în cantități foarte limitate.

Afișul este deocamdată disponibil doar în Sydney, orașul cel mai afectat de o epidemie de variantă Delta și care se află în a treia săptămână de lockdown. Autoritățile au raportat 112 cazuri noi într-o singură zi, ajungându-se la un total de peste 700 de cazuri de la mijlocul lunii iunie până acum.

Persoanele publice din Australia au reacționat vehement

Hugh Riminton on Twitter: “Completely offensive to run an ad like this when Australians in this age group are still waiting for their bloody vaccinations.” / Twitter   – video

„Este complet jignitor să ai un astfel de afiș când australienii de vârsta aceasta încă așteaptă să fie eligibili pentru vaccin”, a spus jurnalistul Hugh Riminton, pe Twitter. Un alt utilizator al platformei de socializare s-a întrebat pe drept: „De ce țintim persoanele tinere? Nu ar trebui să vizăm rata tot mai mare de ezitare care apare la persoanele de peste 55 de ani?”.

sursa- dcnews


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide