TRENDING
  • 22:08 » Visul american pentru românii din SUA: „Zile de muncă de 12-16 ore ca să ai un viitor mai bun”
  • 22:07 » Cod rutier 2023: Ce amendă riscă șoferii care nu au cauciucuri de iarnă
  • 22:06 » De ce trebuie să ții cont când cumperi o mașină nouă. Cum salvezi și timp, și bani
  • 22:05 » Cum să dezgheți parbrizul în mod corect. Ce trebuie să eviți pentru a nu avea probleme cu mașina
  • 22:03 » Misterioasa minge din interiorul Terrei s-a oprit, apoi a început să se rotească invers
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O femeie, în vârstă de 24 de ani, a fost amenințată cu cuțitul și apoi violată de un bărbat de 40 de ani. Bărbatul a obligat-o să meargă într-o zonă întunecată, de pe o stradă din Petroșani, unde s-a întâmplat incidentul. Fapta lui nu a rămas nepedepsită.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Petroșani, într-o zonă întunecată, unde agresorul a obligat-o să meargă. Autoritățile au fost sesizate cu privire la acest incident și au început cercetările. Atacatorul femeii a fost identificat și reținut, inițial, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă, informează reporterul Observator, Iulia Pop.

“La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către  un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale. 

În urma cercetărilor investigative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani,  care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie  2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea  de punere în mișcare a acțiunii penale și  de arestare preventivă.

La data de 22 ianuarie 2022, instanța a admis propunerea  formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea inculpatului pe o perioadă  de 30 de zile, pentru  săvârșirea infracțiunii de viol”, au transmis autorităţile.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide