TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

La doar 18 ani, Juliette Lamour a câştigat marele premiu la loterie, de 48 de milioane de dolari canadieni (aproximativ 30 de milioane de dolari), chiar la prima încercare, astfel că a apelat imediat la un consilier financiar, adică la tatăl ei Kevin, scrie BBC. Ea a devenit cel mai tânăr canadian care a câştigat vreodată un premiu atât de mare, notează News.ro.

“Plângeam – cu lacrimi de bucurie – desigur”, a spus ea, vineri, la Ontario Lottery and Gaming Corporation, unde şi-a ridicat premiul. “Încă nu-mi vine să cred că am luat marele premiu la primul meu bilet de loterie!”, a adăugat ea.

Juliette, din Sault Ste. Marie, Ontario, a spus că a uitat complet de biletul de loterie până când a aflat vestea că cineva din oraşul ei natal a câştigat extragerea din 7 ianuarie. Când s-a dus să-şi verifice biletul printr-o aplicaţie mobilă, a început să se audă un jingle şi “Big Winner” a apărut intermitent pe ecran.

“Colegul mea a căzut în genunchi, deoarece nu-i venea să creadă”, a spus Juliette, care lucrează cu jumătate de normă la  farmacie. “El ţipa. De fapt, toată lumea ţipa că am câştigat 48 de milioane de dolari.”

Ce vrea să facă tânăra cu banii?

Şeful ei i-a spus că poate pleca devreme, dar mama ei a insistat să rămână şi să-şi termine tura. Juliette a spus că va investi “cu grijă” cea mai mare parte a jackpot-ului cu ajutorul tatălui ei, consilierul ei financiar. De fapt, acesta i-a dat deja cel mai bun sfat financiar – ideea lui a fost să cumpere biletul la loto.

Juliette plănuieşte să investească o parte din bani pentru a-şi îndeplini visul de a deveni medic fără a-şi face griji în privinţa împrumuturilor. Ea vrea să se întoarcă în nordul regiunii Ontario pentru a practica medicina, a spus ea. Dar Juliette plănuieşte şi să se distreze puţin .

“Odată ce s-a terminat şcoala, eu şi familia mea vom alege un continent şi vom începe să explorăm”, a spus ea. “Vreau să văd diferite ţări, să le studiez istoria şi cultura, să le încerc mâncarea şi să le ascult limba”, a menţionat Juliette.

“Banii nu te definesc. Este munca pe care o faci care te va defini”, a precizat ea.

sursa: observatornews.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide