TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Oamenii dintr-un oraș din California sunt exasperați de „Hank the tank”, un urs negru și gras, de peste 220 de kilograme, care intră de luni de zile în casele și curțile lor fără nicio reținere. Autoritățile din South Lake Tahoe încearcă să-l prindă și să-l ducă departe de comunitate.

Un urs negru din specia lui Hank ajunge la o greutate medie de cel mult 150 de kilograme, însă acest exemplar, care își procură foarte ușor mâncarea din casele oamenilor, a sărit de 220 de kilograme, au apreciat autoritățile, motiv pentru care a și fost poreclit „Hank the tank” (Hank, tancul).

Hank a descoperit orașul South Lake Tahoe în iulie 2021 și de atunci a intrat în cel puțin 28 de case și probabil în mult mai multe curți. Evident, el caută de mâncare, iar pentru a ajunge la ea nu se dă în lături de la nimic, astfel că pagubele lăsate în urmă sunt importante. Localnicii au depus la poliție 102 plângeri în care îl reclamă pe Hank pentru pagube importante.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide