TRENDING
  • 22:33 » Cât rezistă canabisul în organism. Cazul unui tânăr depistat pozitiv la două săptămâni de la consum
  • 22:32 » La ce distanță poți avea fereastra de lumină față de proprietatea vecină. Interdicția impusă de lege
  • 22:32 » „Regele” Hagi împlinește 58 de ani. Cel mai iubit fotbalist, despre copilărie: „Jucam pe stradă, în picioarele goale”.
  • 22:32 » Test de cultură generală: „Mâna-ntinsă care nu spune o poveste nu primește pomană“
  • 22:31 » Povestea „generalului de fier“ al Ucrainei care de aproape un an ține piept armatei lui Vladimir Putin
Daca ti-a placut, distribuie acum!

OFICIAL: Kia EV6 are o autonomie de până la 528 de kilometri, omologată în ciclul WLTP.

Noua Kia EV6 a primit recent omologarea WLTP pentru versiunea echipată cu bateria de 77.4 kWh și roți motrice spate. Varianta cu tracțiune integrală și același acumulator poate parcurge până la 506 kilometri, în ciclul WLTP.

Constructorul asiatic de automobile a publicat primele imagini cu noul crossover electric, EV6, la mijlocul lunii martie. În primele 24 de ore de la deschiderea listelor pentru clienți, EV6 a înregistrat 21.000 de rezervări în Coreea de Sud.

În Europa, Kia primise până la începutul lunii mai 7.300 de rezervări în Europa.

Recent, compania producătoare a publicat un material care scoate în evidență câteva dintre atuurile noului EV6, inclusiv autonomia (omologată în ciclul WLTP) pentru versiunea echipată cu bateria de 77.4 kWh.

Așadar, varianta Long Range cu roți motrice spate poate parcurge până la 528 de kilometri cu o singură încărcare și are un consum omologat de 16.5 kWh/100 de kilometri.

În ceea ce privește varianta cu tracțiune integrală, autonomia este în cazul ei de 506 kilometri și 17.2 kWh/100 km consum.

Atunci când vine vorba de încărcare, repriza 10% – 80% durează 18 minute la o priză cu încărcare rapidă (800V). Pentru o autonomie de 100 de kilometri trebuie să aștepti 4.5 minute.

Acumulatorul poate fi încărcat și la stații de 400V, dar Kia nu a publicat încă timpii de încărcare.

Kia a pus accentul și pe spațiul interior generos, dat de platforma E-GMP și de ampatamentul care măsoară 2.9 metri. Pasagerii din față au 1.078 milimetri spațiu pentru picioare, iar în dreptul pasagerilor din spate sunt trecut 990 de milimetri.

Livrările noii Kia EV6 sunt programate pentru ultimul trimestru al acestui an.

Sursa automarket


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide