BREAKING NEWS
  • 3:47 » STUDIU | Ce diferenţă face booster-ul anti-COVID în privinţa imunităţii?
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

OFICIAL | LATOVLEVICI ŞI FATAI AU SEMNAT CU FC ARGEŞ!

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20410112/2/lll.jpg

FC Argeş a anunţat, marţi, transferurile lui Iasmin Latovlevici (35 de ani) şi Kehinde Fatai (31 de ani), doi jucători cu experienţă care vor încerca să-i ajute pe piteşteni în curajoasa încercare de a prinde unul dintre locurile din play-off-ul Ligii 1.

Rămas liber de contract după despărţirea de CFR, care l-a preferat pe mai tânărul Florin Ştefan pentru postul de concurent al lui Mario Camora, Latovlevici a semnat un contract pe doi ani, înţelegere care-l va ţine la Piteşti până aproape de finalul carierei de fotbalist.
Proaspăt revenit după suspendarea de dopaj pe care a primit-o alături de Alexandru Ioniţă şi Takayuki Seto, Fatai şi-a aşternut semnătura pe un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an, încercând să-şi pună pe picioare, la FC Argeş, o carieră intrată într-un evident con de umbră în ultimii ani:”Bine aţi venit, Kehinde Fatai şi Iasmin Latovlevici! Atacantul Kehinde Fatai şi fundaşul Iasmin Latovlevici sunt oficial de astăzi jucătorii clubului FC Argeş. Primul a semnat cu echipa noastră un contract până la finalul acestui sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, iar cel de-al doilea, o înţelegere valabilă pe două sezoane. La prezentarea celor doi nou-veniţi au participat Cristian Gentea, primarul municipiului Piteşti şi Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale”, au anunţat piteştenii, pe reţelele sociale.
sursa:looksport

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide