TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un bărbat în vârstă de 34 de ani este cercetat de poliţiştii din Olt după ce a înfometat şi schingiuit peste 30 de câini, animalele fiind duse la un adăpost specializat, relatează News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cezieni, ar fi supus la suferinţe fizice mai mulţi câini.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de schingiurea animalelor.

„În urma activităţilor desfăşurate în cadrul dosarului penal, la data de 25 ianuarie, poliţiştii au identificat la locuinţa bărbatului, din comuna Cezieni, 32 de câini, de rasă comună, ce nu ar fi fost îngrijiţi corespunzător, aceştia fiind înfometaţi şi schingiuiţi”, a anunţat IPJ Olt.

Sursa citată menţionează că pentru toţi cei 32 de câini poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au emis câte un ordin de plasare în adăpost, la o asociaţie din judeţul Galaţi.

 

sursa: g4media.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide