BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Robert Oppenheimer a fost ales de generalul Leslie Groves pentru a conduce echipa de lucru. Cei mai mulți dintre cercetători erau cei care au cucerit Premiul Nobel. Condus de marele fizician, „Proiectul Manhattan” a reușit să câștige cursa pentru realizarea bombei atomice, într-un timp real și cu costuri bine calculate.

În luna iulie a anului 1945, echipa lui Oppenheimer a fost gata să lanseze prima bombă de testare. A fost vorba despre un dispozitiv de plutoniu proiectat cu implozie. Fizicienii l-au numit „Gadgetul”. Bomba avea același design ca și Fat Man, care a fost detonată în Nagasaki pe data de 9 august 1945.

 

Filmările ar trebuie să debuteze în primele luni ale anului următor, în 2022. Acestea vor dura minim șase – opt luni, iar marea lansare în cinematografe ar putea avea loc în anul 2023. Momentan nu au fost prezentate mai multe detalii legate de filmul care va apărea în maxim doi ani.

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide