TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Opt pompieri din Teleorman, cu o tabără mobilă, bucătărie rulantă şi un generator de iluminat, vor ajunge la Galaţi

Peste 200 de pompieri salvatori intervin în sprijinul echipajelor operative din cele 8 judeţe aflate la graniţa cu Ucraina, respectiv cu Republica Moldova, şi acţionează pentru buna gestionare a situaţiei generate de contextul actual.

Pentru acoperirea eficientă a misiunilor din teren generate de dinamica fluxului de cetăţeni sosiţi în România din zona de conflict, inspectorul general al IGSU, general-locotenent Dan-Paul Iamandi, a dispus trimiterea taberelor mobile aflate în rezerva operativă a 15 inspectorate judeţene pentru situaţii de urgenţă, în sprijinul resurselor deja existente în zonele de graniţă.

Potrivit ISU Teleorman, opt pompieri din judeţ cu patru camioane vor ajunge la Galaţi. Autospecialele vor transporta o tabără mobilă, o bucătărie rulantă şi un generator de iluminat.

În continuare, echipajele IGSU vor asigura suportul necesar pentru buna gestionare a acestei situaţii, prin punerea la dispoziţie a întregului personal şi a mijloacelor tehnice necesare, conform competenţelor, ori de câte ori va fi necesar.

Completul poate asigura condiţii de cazare şi hrănire pentru 201 persoane, fiecare tabără fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare şi de iluminat, saci de dormit, europubele şi plase pentru asigurarea/ dirijarea circuitului persoanelor, precum şi o bucătărie rulantă.

IGSU are în dotare 39 tabere mobile pentru sinistraţi, cu o capacitate de 201 locuri/tabără. La nevoie acestea pot fi dislocate din alte judeţe către zonele care necesită suplimentarea unor astfel de unităţi.

Sursa impactnews24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide