TRENDING
  • 20:16 » Un șofer a intrat într-o benzinărie din Arad în timp ce încerca să dea cu spatele
  • 20:15 » O persoană încarcerată după ce mașina în care se afla a fost lovită de un camion/ Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă
  • 20:14 » Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, despre cazul bebelușului mort în timpul Botezului: ”Rânduiala nu a fost modificată, s-a transmis preoților o recomandare privind atenția sporită în cazurile în care pruncii au afecțiuni pe care părinții le fac cunoscute”
  • 20:09 » Cod galben de inundații în 12 județe începând de vineri dimineață
  • 20:08 » 16 percheziții în județul Sibiu, la persoane suspectate că ar fi modificat indexurile contoarelor de gaze/ 29 de suspecți au ajuns la audieri, acuzați de un prejudiciu de 100.000 de euro
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Orădeanul Darius Mabda este marele câștigător al sezonului 12 Românii au Talent

11 finaliști au concurat pentru marele premiu de 120.000 de euro, iar orădeanul Darius Mabda a ieșit învingător.

Darius, vârstă de 14 ani, a oferit un moment emoționant pe scena Românii au tale. În finală, el a ales să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode.

Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzațional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu nu vei fi câștigătorul sezonul 12!” a declarat Mihai Bobonete în urma prestației lui Darius.

Dragoș Bucur a prevestit succesul orădenului, “După mine ești câștigătorul ediției de anul acesta!”

Orădeanul de 14 ani a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate, în urma căruia a fost recompensat cu 10.000 de euro.

Darius Mabda este marele câștigător al ediției cu numărul 12 Românii au talent. Emanuel Ion a fost locul 2 în clasament, în timp ce ultima poziție a podiumului a revenit lui Martina Meola.

Sursa bihon.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide