BREAKING NEWS
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Primăria Municipiului Lugoj a început demolarea construcțiilor improvizate și ilegale de pe domeniul public, din tot orașul.

Acțiunea vizează în special anexele improvizate din cartierele de blocuri, garajele ridicate fără autorizație sau gardurile inestetice care delimitează spațiile verzi.

“Noi am trimis încă din luna februarie notificări prin angajații Primăriei, care au fost în teren și au inventariat suprafețele ocupate ilegal. Inițial am dat un termen de trei luni, apoi am prelungit până în septembrie. O parte dintre cetățeni au înțeles și au eliberat terenurile. Va fi însă destul de lucru până vom elibera domeniul public ocupat cu tot felul de improvizații în ultimii 30 de ani. Vom peria tot orașul și vom demola toate construcțiile fără autorizație, inclusiv garajele”, a declarat Claudiu Buciu, primarul Lugoj.

Cele mai multe construcții improvizate sunt în cartierul J.C. Drăgan, unde în ultimele decenii s-a ridicat un adevărat minicartier de cotețe de animale și păsări, depozite de materiale de construcții, curți improvizate etc.

Echipele muni­ci­pa­lității au acționat deja în cartierul de blocuri de lângă unitățile militare și în cartierul de blocuri de pe drumul Buziașului.

Volumul de resturi din demolări a depășit însă capacitatea celor de la salubritate, care nu fac față cu transportul.

“Ne-au somat să demolăm, dar acum nu vine nimeni să ridice materialele. Sunt bucăți de tablă, garduri din plasă rigidă, betoane și altele. Cei de la Primărie lucrează haotic și au puține transporturi pe zi. Poate aude și primarul și ia măsuri să nu rămânem cu dărâmăturile luni de zile”, a spus Darius Niculescu.

 

Sursa Redesteptarea.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide