BREAKING NEWS
  • 15:22 » Hayu – un nou serviciu de streaming video a fost lansat în România
  • 15:14 » Fostul preşedinte chinez Jiang Zemin a murit la vârsta de 96 de ani
  • 15:11 » Europenii devin tot mai săraci: Țările în care populația își achită cu dificultate facturile
  • 15:06 » Trebuie să recunoaștem: România va câștiga enorm în urma războiului din Ucraina
  • 16:29 » Metallica anunţă un nou turneu şi album în 2023
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Acolo unde se scrie moda, la Paris sau la Milano, dacă pronunți numele Otilia Flonta, toată lumea își scoate pălăria în semn de respect. Iar asta pentru că de mai bine de 20 de ani, orădeanca noastră a arătat că arta creației ține în principal de pasiune, dedicare, talent și mai puțin de locul din care provii.

Otilia Flonta spune că a ajuns să facă genți din întâmplare, însă această întâmplare a făcut-o extrem de fericită, chiar dacă pentru ea a fost nevoită să facă unele sacrificii mari.

Tot ea mai spune că marele ei noroc a fost că a învățat, că a fost un copil excepțional în școală și că, mânată de pasiunea pentru artă, a ales să-și investească toți banii și timpul în studiul artei. Astfel și-a cultivat simțul pentru frumos, iar când a fost să-și pună în practică imaginația, s-a ajutat de matematica învățată în școală și a reușit.

A creat un brand de genți pe care într-o bună zi a decis să îl arate lumii întregi și de la prima participare la târgul de la Paris, a primit ofertă pentru un corner în Galeriile Lafayette. De atunci gențile ei au ajuns în cele mai luxoase magazine din lume, în special în Japonia și Hong Kong, unde cunoscătorii erau dispuși să plătească bani frumoși pentru ceva de calitate și super creativ.

 

Sursa: life.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
Închide
Închide