TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ozana Barabancea apropiere de Dumnezeu în urmă cu 8 ani: ,,Am văzut cum din partea stângă vin…’’

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că Ozana Barabancea este o femeie credincioasă și religioasă. Jurata de la ,,Te cunosc de undeva’’, emisiune difuzată pe Antena 1, nu a ascuns niciodată acest lucru și a și dezvăluit care a fost unul dintre motivele principale care au condus-o mai aproape de Dumnezeu încă de când era copil.

Ea nu face paradă din faptul că este o persoană credincioasă și cu frică de Dumnezeu și nici nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Ozana respectă posturile, merge des la slujbele de la biserică, respectă preoții și Biblia.

Cântăreața afirmă că Dumnezeu i-a fost mereu alături și a îndrumat-o să aleagă mereu drumul cel bun pentru ea, să fie un om corect, cu coloană vertebrală, un om bun. Ea a crescut în acest spirit și de-a lungul timpului a avut parte de numeroase minuni în viața ei.

Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vizavi de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții… La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze’’, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Conexiunea cu Divinitatea

Tot jurata de la Antena 1 a mai adăugat că într-un punct al vieții ei a auzit o voce care i-a spus că totul s-a schimbat și că de acum înainte drumul ei va merge în aceeași direcție cu drumul oferit de Dumnezeu și biserică.

Șocul a fost unul puternic, desigur, așa că artista a avut nevoie de un moment de liniște, nu a făcut nimic altceva, s-a așezat și și-a dat seama că nimic nu este întâmplător, totul este programat.

Sărbătorile de Paște le va petrece alături de familia ei, la o rudă din Sibiu, va fi ceva restrâns, pentru că Ozana nu a fost niciodată adepta petrecerilor, mai ales că Paștele este o sărbătoare importantă care vine după o perioadă lungă de post, de introspecție. Artista își dorește să reușească să țină tot postul Paștelui. S-a împărtășit des și și-a luat si fiica cu ea.

sursa : monden


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide