BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

P.R.M. Filiala Timiș și P.R.M. Filiala Lugoj reunite într-o ședință organizatorică

Biroului Executiv al P.R.M. filiala Timiș și filiala Lugoj s-au reunit astăzi de la ora 14.00 până la ora 17.00, la sediul central al filalei din Lugoj.

P.R.M filiala Timiș sub conducerea domnului Ghassan Aboultef, împreună cu Vice-Președintele organizatoric domnul Marinescu Jicu și domnul Vice-președinte al relațiilor cu alte partide domnul Mayer Marian , s-au deplasat astăzi la filiala P.R.M. Lugoj unde au participat la ședința Biroului Executiv municipal, în care s-au dezbătut atât probleme organizatorice cât și probleme legate de simpatizanți ai partidului care doresc să se alăture partidului.

De asemenea, s-a discutat și propunerea în funcție a noului Președinte Intermiar pentru Organizația de Tineret Lugoj. În urma discuțiilor, domnul Anghel Florian a fost numit noul Președinte Interimar, iar pentru Organizația pentru femei filiala Lugoj, a fost numită doamna Precop Bianca.

Domnul Președinte Ghassan Aboultef a relalat la sfârșitul ședinței, următoarele:

“Ne dorim să creștem acest partid, să ni se alăture toți cei care își doresc și cred într-o Românie mai buna, o țară unită, o țară în care poporul Român primează, o țară în care dreptatea și adevărul sunt principiile de baza! În încheiere aș dori să adaug faptul că oricine este primit cu brațele deschise, și vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă, noi cei care luptăm, pentru că Nouă Ne Pasă!!”

GALERIE FOTO

Editor Simona Dobrican


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide