BREAKING NEWS
  • 14:37 » Vasele rusești pline cu cantități record de petrol vor ajunge în India și China
  • 14:36 » Patru poliţişti, reţinuţi pentru tentativă de omor şi tortură. Suspectul bătut de „mascați” în duba poliției a ajuns direct în spital
  • 14:11 » Serghei Lavrov: Occidentul a declarat „război total” Rusiei
  • 14:10 » Alegeri în PNL: Dan Motreanu – prim-vicepreședinte, Lucian Bode – secretar general, Virgil Guran – vicepreședinte
  • 13:55 » Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Parc nou in Targoviste.

Administratia locala targovisteana a anuntat marti deschiderea unui nou parc de recreere pentru targovisteni in locatia fostei U.M. Gara in imediata vecinatate a Dambovita mall.

Deschiderea va avea loc la data de 1 iunie cand toti copii se vor putea bucura de toate facilitatile pe care acest parc le va ofera.Este vorba de pista pentru bicilete, un spatiu verde generos (14000mp), fantani, banci inteligente si tot ceea ce este necesar pentru a asigura un pachet complet de joaca si recreere.

Investitia a fost realizata pe fonduri europene si se intinde pe o suprafata de 160000 mp, dar aceasta nu este ultimul proiect de acest gen, urmand in scurt timp sa se deschida un alt parc mai mare(aprox 5h), in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide