TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Procesul recomandat pentru spălarea blugilor

Acum, să trecem la lucruri mai serioase. Dacă vrei ca blugii tăi să rămână ca noi, trebuie să îi întorci pe dos înainte să-i speli. Un pas atât de mic și totuși atât de important, pentru că le va proteja culoarea! Nu uita nici să le închei fermoarul sau nasturii, căci nu dorim să avemblugi largi!

Alege apoi un program de curățare cât mai gentil, cu o temperatură a apei de maxim 40 de grade. Asta înseamnă deci că blugii ar trebui spălați separat de celelalte rufe ale tale, care în mod cert necesită alte condiții de spălare.

 

După ce ți-ai spălat blugii, nu-i pune în uscător! Ai grijă să-i întorci din nou pe față, apoi întinde-i până ajung la forma pe care ar trebui să o aibă. Agață-i undeva și lasă-i să se usuce în voie și sări peste călcatul lor.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide