BREAKING NEWS
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
  • 0:36 » Românii care vin din ţări din sudul Africii, carantinaţi 14 zile
  • 0:12 » România a semnat Acordul de împrumut cu Comisia Europeană pentru prima tranşă de 15 miliarde de euro din PNRR
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Patronul lui Sepsi a izbucnit în direct, după o nouă înfrângere: „Sub orice critică! Nu știu ce e în capul lor” + „Sper să mai putem juca în Liga 1”

Laszlo Dioszegi / Captură GSP Live

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, și-a criticat în termeni duri jucătorii, la scurt timp după finalul meciului cu FCR,pierdut de covasneni cu 0-2.

Finanțatorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu și-a putut masca nemulțumirea după un nou eșec al echipei sale. Deși la începutul sezonului vorbea despre play-off și cupele europene, Dioszegi se teme că echipa lui ar putea retrograda. Formația lui Bergodi ocupă locul 14, cel de „baraj”.

Laszlo Dioszegi, tunete și fulgere: „Am jucat sub orice critică! Nu știu ce e în capul jucătorilor”

„N-a avut loc șocul dorit. Echipa a jucat mai mult decât slab, chiar foarte slab. În repriza a doua am jucat sub orice critică. Eu nu găsesc explicații. Cred că nu mai prindem niciodată CFR Cluj atât de slabă. Trebuie să avem încredere în Bergodi. Dacă n-aveam încredere, nu îl aducem.

Ne gândeam la play-off, acum ne gândim să nu retrogradăm. Eu nu găsesc explicații. Pur și simplu, s-a prăbușit echipa după etapa a treia. Putem să spunem liniștiți că nu mai jucăm nimic. Am fi ipocriți acum dacă am mai vorbi de play-off. Nu știu ce e în capul jucătorilor, probleme n-ar trebui să existe. Nu recunosc echipa!

Sper să mai putem juca doi-trei ani în prima ligă”, a declarat Laszlo Dioszegi, la emisiunea „Digi Sport Special”.

CFR Cluj – Sepsi 2-0. Dan Petrescu nu se predă!

„Feroviarii” nu aveau amintiri tocmai plăcute de la ultimul meci direct. Sepsi câștigase în Gruia în primăvară, însă covăsnenii sunt de nerecunoscut față de acea perioadă. Degringolada din jocul echipei nu s-a schimbat nici după venirea lui Bergodi, astfel că CFR a avut de îndeplinit o simplă formalitate. 

Campioana a deschis scorul în minutul 24, prin Rachid Bouhenna, algerianul marcând cu capul în urma unei faze fixe executate de Deac.

Victoria a devenit o certitudine în minutul 53, când „veteranul” Emmanuel Culio a înscris primul gol de la revenirea în Ardeal. Argentinianul a executat slab un penalty, însă mingea a ricoșat norocos din Niczuly, iar faza s-a încheiat cu gol.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide