TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Blake și Ryan

Iar unul dintre aceste cupluri este cel format de Blake Lively și Ryan Reynolds. Cei doi sunt cei mai îndrăgiți dintre vedetele de la Hollywood, iar averea pe care au strâns-o împreună este estimată la 180 milioane de dolari. Averea lui Ryan este de 150 de milioane de dolari, în timp ce a soției lui este mai mică, doar 30 milioane de dolari. Povestea de dragoste dintre ei doi este iubită de fanii lor.

 

Mila și Ashton

Un alt cuplu cunoscut este cel format din Mila Kunis și Ashton Kutcher. Ambii actori au o avere estimată la 275 milioane de dolari. În timp ce Kutcher are o avere în valoare de 200 milioane de dolari, soția lui are o avere estimată la 75 milioane de dolari. Povestea lor a început pe platourile de filmare de la ,,That 70’s Show’’ și, după 6 ani de la terminarea serialului, au început să se întâlnească.

 

Justin și Hailey

Justin și Hailey Bieber au împreună o avere de 305 milioane de dolari. Cântărețul are o avere nu mai mică de 285 milioane de dolari, iar soția lui, model renumit, 20 milioane de dolari, conform celor de la Celebrity Net Worth. Relația dintre ei doi a început în 2015, însă un an mai târziu s-au despărțit. S-au împăcat apoi în vara anului 2018, iar după doar un an au hotărât să facă cununia civilă în secret, în New York.

 

Nicole și Keith

Nicole Kidman și Keith Urban au o avere impresionantă, de 325 milioane de dolari. Actrița Nicole Kidman și cântărețul de muzică pop-countrey Keith Urban sunt căsătoriți din 2006, iar nunta a avut loc la Sydney. Conform estimărilor actrița ar avea o avere de 250 milioane de dolari, iar Keith Urban ajunge la 75 milioane de dolari.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide