Patru tineri cu vârste între 18 și 22 de ani au fost reținuți în acest weekend în stațiunea Vama Veche pentru trafic de droguri de risc și mare risc, informează IPJ Constanța.

Cei trei au fost prinși cu 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile, mai transmite sursa citată.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai BCCO Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în scop de consum propriu.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile ”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

sursa foto: Info Sud-Est