TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Patru „vrăjitori” din Ploiești au păcălit zeci de oameni, pretinzând că au „har divin” şi pot rezolva orice problemă

Polițiștii prahoveni au făcut marți percheziții la patru „vrăjitori” din Ploiești, suspectați că au înșelat zeci de oameni din întreaga țară, pretinzând că au „har divin” și că pot rezolva orice problemă. Prejudiciul este estimat la circa 200.000 de lei.

Potrivit datelor comunicate, marţi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova au efectuat două percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune în formă continuată, patru mandate de aducere fiind puse în executare.

„Din cercetări a rezultat că cele 4 persoane ar fi indus în eroare 17 persoane, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin şi pot rezolva orice fel de problemă socială. În urma percheziţiilor, au fost ridicate telefoane mobile, bani şi obiecte folosite la activitatea infracţională. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 200.000 de lei”, menţionează sursa citată.

Alte 25 de persoane păgubite vor fi audiate

Surse judiciare au precizat că persoanele vizate în cauză sunt două femei şi doi bărbaţi care pretindeau că sunt vrăjitori.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale Ploieşti, în activitate fiind implicaţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Matei Basarab” Ploieşti.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind dispuse comisii rogatorii pentru audierea altor 25 de persoane vătămate de pe întreg teritoriul României.

sursa: digi24.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide