TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pensiile vor ajunge mai devreme în luna mai. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Pensionarii trebuie să primească banii mai devreme în luna mai, spune premierul Marcel Ciolacu. Ministerul Muncii lucrează la un act normativ pentru ca toate pensiile să fie livrate înainte de Paște.
Vârstnicii vor putea să-și facă astfel cumpărăturile, mai ales că vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Banii vor ajunge mai repede la pensionari și pentru că bugetarii și inclusiv poștașii vor avea liber în perioada 1 și 7 mai, când sunt livrate pensiile în mod normal.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii şi cu Poşta Română, astfel încât toţi pensionarii să îşi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, a spus premierul Marcel Ciolacu.

El a mai adpugat, în ședința de Guvern că o altă prioritate este şi păstrarea forţei de muncă în ţară.

„Avem în lucru la ministerul Muncii un proiect de lege foarte important pe această temă, cel privind adoptarea salariului minim european în România. O rog pe doamna ministru Bucura Oprescu ca, imediat după Paşti, să punem acest act normativ în transparenţă publică, astfel încât să existe un calendar clar de dialog cu mediul de afaceri şi sindicatele”, a spus Ciolacu.

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide