BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Pentru că au refuzat să poarte bikini la Campionatul European, fetele din echipa de handbal pe plajă a Norvegiei au fost amendate!

Echipa feminină de handbal pe plajă a Norvegiei a fost amendată cu 1.500 de euro, pentru că fetele au refuzat să poarte bikini la o competiție europeană.

Jucătoarele Norvegiei au purtat în loc pantaloni scurți în meciul împotriva Spaniei, la Campionatul European de handbal pe plajă de la Varna, Bulgaria, care a avut loc duminică. Însă ținuta lor a încălcat reglementările Federației Internaționale de Handbal (IHF), care spune că jucătoarele trebuie să poarte să poarte „pantaloni scurți decupați, tip bikini”.

Luni, Comitetul Disciplinar al Federației Europene de Handbal (EHF) a amendat echipa norvegiană cu 150 de euro pe jucătoare, pentru încălcarea regulamentului internațional, potrivit Euronews.

Federația Norvegiană de Handbal (NHF) declarase că este pregătită să plătească amenda.

Desigur, vom plăti orice amendă”, a declarat președintele NHF Kare Geir Lio. „Suntem cu toții în aceeași barcă“.

Însă mediile sportive norvegiene și-au exprimat indignarea față de pedeapsă. Jucătoarele au declarat înainte de competiție că bikini sunt „degradanți” sau „incomozi”.

În 2021, asta nu ar trebui să fie o problemă“, a declarat Eirik Sørdahl, președintele Federației Norvegiene de Volei. Iar ministrul culturii din țară, Abid Raja, a spus că amenda este „complet ridicolă”.

Înaintea Campionatului European, Norvegia s-a adresat EHF pentru a cere permisiunea de a juca în pantaloni scurți, dar i s-a transmis că asta înseamnă o încălcare a regulilor, care este pedepsită cu amendă.

Norvegia a înaintat o propunere de modificare a actualelor reglementări privind echipamentul care va fi discutată în lunile următoare.

Norvegia a pierdut meciul pentru medalia de bronz împotriva Spaniei cu 0-2.

Sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide