BREAKING NEWS
  • 11:29 » Climatolog: Iarna se va transforma și va aduce riscuri asociate. Nu ne mai putem întoarce la ceea ce era acum 150 de ani
  • 11:24 » HARTĂ. Cod galben de ninsori și viscol în nordul și centrul țării. Zonele afectate
  • 11:16 » Cum arată Beijing după prima ninsoare din 2022, cu două săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice
  • 11:01 » Legea vaccinării obligatorii împotriva COVID, la vot în Parlamentul Austriei
  • 10:51 » Klaus Iohannis: „Salut disponibilitatea Franței de a participa la prezența militară avansată a NATO în România”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

PERICOL PENTRU ADOLESCENȚII DIN TÂRGOVIȘTE! CURSA NEBUNĂ CU TROTINETELE ELECTRICE PE STRAZILE DIN ORAS, LE VA ADUCE SANCTIUNI ACESTORA!

Mai mulți adolescenți din Târgoviște au pornit într-o cursă nebună cu trotinetele pe bulevardele din oraș ignorând legea și pericolul la care se expun. Șoferii au fost nevoiți să facă slalom printre ei.

Pe timp de noapte, tinerii au închiriat trotinete electrice și au pornit în goană pe străzile orașului. Au pus stăpânire pe bulevarde și au ignorat regulile de circulație. La un moment dat, aceștia s-au luat la întrecere iar șoferii au fost nevoiți să-i ocolească.

Tinerii s-au mândrit cu escapada lor și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Momentul le-a adus aprecieri virtuale, dar imaginile au fost vizualizate și de polițiști. Aceștia urmează să ia măsuri, iar părinții tinerilor s-ar putea trezi cu o ”invitație” în cadrul secției de poliție. Distracția i-ar putea costa scump pe tinerii dornici de adrenalină.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide