TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Un transport ilegal de deșeuri a fost depistat vineri la comuna de graniță Borș, în județul Bihor, relatează Agerpres.

Transportul era încărcat cu peste 23 de tone de piese auto și cauciucuri. Polițiștii de frontieră bihoreni, alături de Garda de Mediu Bihor, au interzis intrarea în țară a transportului.

„În data de 19 august, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au efectuat pe sensul de intrare în ţară controlul specific asupra unui automarfar, condus de un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri constând în piese auto şi cauciucuri de la o societate comercială din Marea Britanie pentru o firmă din România”, informează un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF), conform sursei citate.

Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean Bihor din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarul era încărcat cu deşeuri piese auto şi cauciucuri, pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege pentru importul de deşeuri. În total, vehiculul transporta 23.110 de kilograme de deşeuri”, arată sursa citată.

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide