BREAKING NEWS
  • 23:59 » Alte 9 cazuri de variola maimuţei au fost raportate în ultima săptămână
  • 23:56 » Medicii de familie îl critică pe Rafila și se plâng că nu vor mai putea primi bolnavi la timp din cauza rețetelor de pastile de iod
  • 23:53 » Apelul Ministerului Afacerilor Interne, după ce trei oameni s-au înecat în doar câteva ore: „Nu vă mai riscați viața”
  • 23:50 » Ministerul Sănătății revine cu precizări despre pastilele cu iod: Se iau numai în caz de expunere după un incident nuclear
  • 23:46 » Un câine abandonat a fost salvat din pădure, la Brașov. Era legat cu sârmă de un copac și într-o stare avansată de deshidratare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Peste 3 kilometri de piste de biciclete la Oravița! Ce investiții se mai anunță în orașul din Valea Carașului

Pistele de biciclete care totalizează peste 3 kilometri vor fi amenajate în două zone distincte din Oravița: cartierul Zona Gării și străzile Cloșca și Broșteniului.

Peste 4 milioane de lei ar urma să fie investiți în pistele de biciclete gândite de administrația locală orăvițeană. Acestea totalizează peste 3 kilometri în două zone circulate din oraș. Ambele proiecte au fost depuse spre finanțare pe Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local.

Distanțele destul de mari între diverse obiective și lipsa unor mijloace de transport în comun fac ca activitățile orăvițenilor să fie mult îngreunate. Primăria a gândit trasee de piste de biciclete care să faciliteze accesul în diverse zone.

Spre exemplu, în cartierul Zona Gării obiectivele majore pe care le va lega pista de biciclete propusă sunt zona socio-comercială din centrul cartierului (zonă ce conține două școli, o grădiniță, biserica ortodoxă, un supermarket, un hotel cu restaurant, comerț etc) cu noul stadion propus și un parc, ocolind întreaga zonă de locuințe, precum și sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin, al Detașamentului de Pompieri Oravița, pe un traseu având funcțiuni și dotări socio-economice. Lungimea totală estimată a acestei piste este de aproximativ 1,76 km, cu dublu sens.

În cel de-al doilea proiect, pista de biciclete va conectata: cantina socială, noua piață agroalimentară și magazinul de bricolaj Casa Alex cu cartierul de locuințe individuale aflat spre zona veche a orașului. Pista de biciclete propusă este cu dublu sens și are lungimea totală de aproximativ 1,45 km. În acest proiect se propune și achiziționarea unui număr de 6 stații de încărcare în valoare de 25.000 euro/bucata.

Sursa expressdebanat.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide