TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Peste 400 de sancțiuni aplicate, 29 de permise de conducere reținute si 6 certificate de înmatriculare retrase de polițiști.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și cei de la formațiunile de profil din teritoriu, alături de efective de la ordine publică, au desfășurat o razie în județul Dâmbovița, pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.

Astfel, polițiștii au aplicat 402 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 85.990 de lei. Din totalul sancțiunilor, 356 au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulția pe drumurile publice, dintre care 138 de sancțiuni au fost pentru viteză excesivă și 56 pentru abaterile comise de pietoni și bicicliști.

Alte 42 de sancțiuni au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare, au dispus suspendarea dreptului de utilizare în cazul a 4 autovehicule și au reținut 29 de permise de conducere, dintre care 24 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide